Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Termékek

A termékek természetes összetevőkből készülnek, dermatológiailag teszteltek, nem tesztelik őket állatokon! Minden termék fejlesztése és gyártása a Farmasi labortóriumaiban történik. A Dr C. Tuna termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, szulfátot, formaldehidet, fitolitot, genetikailag módosított összetevőket. Minden termék Alumínium mentes!

Termékek széles skáláját gyártják, dekor kozmetikumtól, parfümtől kezdve, arc- és testápoló termékekig, háztartási, környezetbarát tisztítószerekig.

 

 • Arcápolás (arckrém, arctisztító termék, pakolás, maszk, szérum, sminklemosó, tonik, természetes szappan, micelláris víz, szemkörnyék ápolására szolgáló termékek)
  dg3ezt3e.jpg
 • Make up (ajkakra, arcra, körömre, szemre használatos termékek, kiegészítők: smikecset készletek, applikátorok, hajkefék)
  logo_1487893124.jpg
 • Illatok (férfi és női parfüm, dezodor, roll-on dezodor, testpermet, kölni)
  45793332_275874629731158_1513790291813859328_n-1.jpg
  1107295_400.jpg
   
 • Testápolás (intim higiénia, kézkrém, testápoló, borotválkozási termék, szőrtelenítő krém, napozó termék, fogkrém, fogkefe, tusfürdő, szappan, többféle masszázs zselé, lóbalzsam is)
  1103238_400.jpg
 • Hajápolás (hajkondicionáló, hajzselé, hajpakolás, sampon, természetes olajos, hajmosó szappanok)
  1108116_400.jpg
 • Hipoallergén babakozmetikum (babaolaj, babasampon, testápoló, babaszappan, pelenkakiütés elleni krém)
  1102065_400.jpg
 • Férfikozmetikum (parfüm, testpermet, borotválkozási termékek, golyós dezodor, dezodor, tusfürdő, zsakállápoló, hajzselé)
  1108189_400.jpg
 • Tisztítószer (fémtisztító, zsíroldó, padlóápoló, vízkőoldó, kézi mosogatószer, gépi mosogatószer, WC tisztító, nedves törlőkendő, általános tisztító, mikroszálas kendők)
  1205006_400.jpg
 • Mosószer (folyékony mosószerek, fehér, fekete és színes ruhákhoz, textilöblítő, színfogó kendő, folttisztító)
  9700476_400.jpg
 • Speciális mosószer (babák számára kifejlesztett folyékony mosószer, öblítő)
  9700803_400.jpg

- Intim termékek (szőrtelenítő krémek, intim törlőkendő, intim tisztálkodó gél, vízbázisú síkosító zselé)
1105013_400.jpg

Dr. C. Tuna orvosi gyógykozmetikumok 

s-l300.jpg

A dermokozmetikum, vagy orvosi kozmetikum elnevezés olyan készítményeket takarnak, melyek a bőr a tisztítását, védelmét, egészségének megőrzését, gyógyítását, valamint a bőr megjelenésének, minőségének javítását szolgálják. A dermokozmetikumok abban különböznek a kozmetikumoktól, hogy nem a száj, az arc, illetve a szem díszítése az elsődleges szempont az alkalmazásuknál, hanem a dermokozmetikumok használatánál a cél a bőr tónusának, feszességének, simaságának, javítása, növelni a bőr hidratáltságát, mely a ráncok számának és mélységének csökkenéséhez vezet.

A dermokozmetikumok bőrvédő funkciót is ellát a bőrt érő külső károsító behatások ellen. Továbbá fontos szerepet játszanak az öregedési folyamatok csökkentésében, mint például a túlzásba vitt napozás, mely felgyorsítja a bőr normál öregedési folyamatait. Ez az öregedést lassító tulajdonság további fő területeken nyújt még segítséget, melyek a bőr tisztítása, kezelése, hidratálása és tonizálása, melyek mögött egy szép, tiszta egészséges, fiatalos bőr igénye húzódik meg.
 

BIO  TISZTÍTÓ  ÉS  MOSÓSZEREK  ECOCERT  ÁLTAL  JÓVÁHAGYOTT  TERMÉSZETES  ÖSSZETEVŐKKEL
fghgf.jpg

Környezetbarát, foszfátoktól, klórtól, formaldehidtől, ftalátoktól, színezéktől és GMO-tól mentes, biológiailag lebomló termékek!

Kínálatunkban megtalálhatóak:

- öko mosószerek, folttisztító és öblítő

- zsír és vízkőoldó, fémtisztító

- mosogatószer

- padlóápolási szerek

-és sok-sok egyéb kiegészítő a biztonságos takarításhoz.